logo

8315589

Aušinimo sistemos praplovėjas Praplovėjas aušinimo sist.Radiator Cleaner 325ML

7,48 EUR (su PVM)
E-kaina
8.80 Eur
Gamintojas: WOLF OIL
Svoris: 0,35 kg
Likutis: 5 vnt.

manufacturer

Pavadinimas: Wolf Oil Corporation NV

Adresas: Georges Gilliotstraat 52, 2620 Hemiksem, Belgium

Šalis: Belgija

Puslapis: https://www.wolfoil.com/

Užsakymo forma

*Jūsų nurodyti duomenys bus naudojami tik Jūsų pateiktai užklausai atsakyti. Šie duomenys bus saugomi duomenų valdytojo UAB "Reborda" ne ilgiau nei 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų užklausos pateikimo dienos.

Aušinimo sistemos praplovėjas

Talpa: 325 ml

Aprašymas:

Šis gaminys buvo sukurtas norint išvalyti visą aušinimo sistemą ir pagerinti šilumos perdavimą iš variklio į aušinimo sistemą. Jis pašalina dumblą, rūdis, apnašas ir kitas nuosėdas. Apsaugo nuo perkaitimo, rūgščių ir teršalų kaupimosi.

Tinka visiems benzininių ir dyzelinių variklių aušinimo sistemų aliuminio, plastiko ar plieno radiatoriams. Suderinamas su vandeniu, aušinimo skysčiais ir įprastiniu antifrizu. 

Šis gaminys prisidės prie ilgo ir patikimo aptarnavimo, efektyviai pašalindamas visas nuosėdas ir visiškai išvalydamas aušinimo sistemą.

Naudojimo instrukcija: 

Prieš naudojimą gerai suplakti ir vieno buteliuko turinį supilti į radiatorių. Laikykite variklį užvesta apie 30 minučių. Po to išleisti aušinimo skystį. Nuplaukite vandeniu ir vėl užpildykite aušinimo sistemą. Būkite atsargūs atidarydami arba išleisdami radiatorių/aušinimo sistemą, nes gali išeiti karšti garai arba aušinimo skystis. Vieno 325 ml buteliuko užtenka iki 12 litrų talpos aušinimo sistemoms.

Kiti produktai

Naujienos